top of page
Pagina strt

W E L k O M

Bij 3 sixty 5 outdoorliving streven we ernaar om jouw kerstervaring onvergetelijk te maken. Daarom zijn we verheugd om onze collectie Fairybell kerstbomen aan te kondigen - de ideale manier om jouw feestelijke seizoen te verlichten!

Waarom Fairybell kerstbomen?

Prachtig en betoverd

Deze bomen stralen een magische schoonheid uit, vergelijkbaar met de sfeer van een betoverende kerstnacht. De subtiele lichtjes creëren een perfecte ambiance voor jouw kerstviering. 

Eenvoudig op te zetten
Onze Fairybell® bomen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met innovatieve technologieën kun je deze bomen moeiteloos in een mum van tijd opzetten Geen gedoe meer met ingewikkelde instructies en losse takken!

Duurzaam
In tegenstelling tot traditionele kerstbomen gaan de Fairybell bomen jarenlang mee. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en bestand tegen alle weersomstandigheden. Met Fairybell® bomen kun je vele magische kerstseizoenen vieren! 

FANL-800-1500-04_edited.jpg

3sixty5 collectie

Fairybell All Surface

Deze bomen zijn geschikt voor elke ondergrond en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Creëer een verlichte kerst atmosfeer in jouw tuin of terras, ongeacht het type grond. 

Fairybell inclusief vlaggenmast

Verander jouw vlaggenmast in een indrukwekkend kerststatement! Deze speciale kerstbomen zijn ontworpen om eenvoudig op de bijgeleverde vlaggenmast te bevestigen en zorgen voor een unieke en feestelijke uitstraling. 

Fairybell 6+ meter (zonder vlaggenmast)

Deze majestueuze bomen zijn perfect voor openbare ruimtes, bedrijven of gewoon als je op zoek bent naar een iconische kerstboom. Beschikbaar in verschillende hoogtes, laat jouw kerstviering opvallen met deze Fairybell bomen. Vlaggenmasten tot 10 meter kunnen bijbesteld worden. 

Fairybell christmas tee
bottom of page